Over ons

De eigenaren

Vini Sardi, Italiaans voor Sardijnse wijnen, is in 2007 opgericht door Elaine en Josianne, twee zussen met een enorme passie voor wijnen en Sardinië. Tijdens een vakantie op Sardinië maakten zij kennis met de authentieke wijnen die dit eiland te bieden heeft. Helaas was het niet mogelijk na te genieten van de Sardijnse wijnen, doordat deze nauwelijks in Nederland te verkrijgen waren. Zodoende ontstond het idee om een eigen wijnhandel te beginnen, met enkel en alleen wijnen uit Sardinië. De Italiaanse taal werd geleerd en er werden contacten met de lokale wijnhuizen gelegd. Vini Sardi bestaat inmiddels ruim tien jaar en beide zussen komen nog altijd zeer regelmatig op Sardinië. Persoonlijk contacten met de wijnboeren worden onderhouden en daarnaast worden nieuwe wijnhuizen bezocht. De zussen voeren Vini Sardi hobbymatig; de import en verkoop van Sardijnse wijnen wordt met veel plezier naast hun reguliere banen gedaan.


Image

Onze diensten

Ons doel is om de Sardijnse wijnen in Nederland op de (wijn)kaart te zetten en u van deze bijzondere wijnen te laten genieten. Wij verkopen een uitbreid assortiment aan Sardijnse wijnen via onze webshop. De meeste bekende Sardijnse druifsoorten Cannonau en Vermentino zijn uitgebreid vertegenwoordigd, maar ook diverse Spumantes en meer zeldzame wijnen worden verkocht. Tevens zijn wijnproeverijen op een door u gewenste locatie mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden. Horeca ondernemers kunnen via info@vinisardi.nl contact met ons opnemen.

Image

Het wijnlokaal

Het wijnlokaal, gelegen in het centrum van Den Haag, opende haar deuren in 2010. Het interieur wordt gekenmerkt door typisch Sardijnse en Mediterraanse accenten. Het wijnlokaal en de winkel zijn alleen op afspraak te bezoeken.


Image