Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Verzending


De Bestelling

Na het plaatsten van uw bestelling via de webshop van Vini Sardi nemen wij deze in behandeling. Het kan voorkomen dat wij uw bestelling niet binnen 1 dag verzendklaar hebben. In de regel is uw bestelling binnen 3 dagen verzendklaar. Mocht u een spoedigere verzending willen, laat dat ons even weten, dan zorgen wij daarvoor.

 

Verzending via TNT Post

Voor het verzenden van uw wijn maken wij gebruik van TNT Post. De kosten voor verzending binnen Nederland zijn 6,95 euro per pakket of doos. In het geval dat u niet thuis bent zal TNT Post proberen uw bestelling af te leveren aan een van uw buren. Als dat niet mogelijk is, laat TNT post een bericht achter. Hierop vindt u een ‘niet-thuis-code’: met deze code kunt u dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar u uw pakket de tweede keer wilt laten bezorgen. Daarna volgt nog 1 afleverpoging. Indien de aflevering na 2 pogingen nog niet is gelukt dan kunt u de zending ophalen bij een Postkantoor bij u in de buurt.

 

In de tabel hieronder geven wij een indicatie van de levertijden van TNT Post. Deze levertijden zijn indicatief, dus niet bindend.

 

 Afgifte Depot TNT Post

 Eerste Bezorgpoging

 Maandag Dinsdag
 Dinsdag Woensdag
 Woensdag Donderdag
 Donderdag Vrijdag
 Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag