Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Acties en Aanbiedingen

 

Stel zelf een doos wijn samen en betaal geen verzendkosten

De ideale manier om kennis te maken met ons assortiment

 

Stel zelf een doos met wijn samen, geheel naar uw eigen voorkeuren. Hierbij kunt kiezen uit ons hele assortiment, zo kunt u gemakkelijk kennis maken met het assortiment en bepalen welke wijn u het lekkerst vindt. Omdat wij u graag de gelegenheid willen geven al onze ijnen te ontdekken, betaalt u nu geen verzendkosten als u een gemengde doos bestelt. Ga gelijk naar onze webshop en stel hier uw eigen gemengde doos samen. N.B. Indien er in 1 bestelling 6 flessen van 1 soort zitten, moeten hierover wel verzendkosten betaald worden. 

 

 


Aanbieding Parpinello

Sessantaquatro, Monica di Sardegna & Cagnulari nu slechts €35,-

 

Cantina Parpinello heeft haar prachtige wijngaarden op de heuvels tussen Alghero en Sassari liggen. Parpinello heeft een innovatieve enoloog die niet bang is de laatste nieuwe snufjes toe te passen bij de productie van de wijnen. Dit exclusieve pakket bestaat uit 3 prachtige wijnen van topkwaliteit

 

Sessantaquatro
Deze ecoloog van Parpinello begon in 1964 met het maken van wijn, vandaar de naam van deze witte wijn. Parpinello heeft haar ruim 50 jaar ervaring met het maken van wijnen gebundeld in deze Vermentino.

Monica di Sardegna
Aan het begin van de 11e eeuw plantten enkele Spaanse monniken de Monica druivensoort in het gebied tussen Sassari en Alghero, waarna het met groot succes over de rest van het eiland werd gepromoot. Vandaag de dag is het een van de populairste rode druivensoorten op het eiland. Deze 100% Monica behoort tot de top van de Sardijnse Monica wijnen.
 
Cagnulari
De druiven van deze zeer exclusieve wijn wordt met de hand geplukt en gesorteerd. Deze Cagnulari wijn heeft een dieprode kleur en laat zich qua smaak typeren door rijpe bosvruchten en hinten van wilde bloemen en kruiden.
 
Klik hier om deze aanbieding te bestellen!

 

 

 

 

 

 

  

 

parip